EKOLOGISKA  BARNKLÄDER

Ekologiska barnkläder från Kläppi

Här hittar du våra egna Ekologiska barnkläder med design inspirerad av Lapplands natur. Kläppis svenska barnkläder har tillverkats utfrån etiska och ekologiska perspektiv. Våra ekologiska barnkläder är certifierade med GOTS och Fairtrade. Trycken är giftfria och innehåller alltså inga mjukgörande ftalater eller tungmetaller. Den ekologiska bomullen av god kvalitét ger underbart mjuka plagg som sitter skönt på kroppen och håller för alla spännade äventyr. 

Kläppis designer Emma Ebermark har inspirerats av naturen i sina hemtrakter i Nilivaara, 10 mil norr om polcirkeln. Hennes design är stilren med enkla linjer och färger som harmoniserar på ett sätt som påminner om det stilla Lappland. 

Unika giftfria barnkläder från Lappland

Kläppis design inspireras av naturen och djuren i Lapplands urskogar. De flesta av Kläppis plagg har könsneutrala färger och har smarta fuktioner såsom vikbara muddar i ärmslut och i ben och midja, inga skavande lappar i nacken. 

Här på klappi.se kan du köpa våra unika ekologisk barnkläder online. Tveka inte att kontakta oss om du har rågor kring storlekar eller liknande. 

Kläppi- Mode från Lapplands urskogar

Alla ekologiska barnkläder i SORTIMENTET