Kläppi kommer hem!

Vill du ha en trevlig kväll med dina vänner och lära Känna Kläppi och våra produkter?! Boka en hemförsäljning redan idag!

Kläppi kommer hem!

Vill du ha en trevlig kväll med dina vänner och lära Känna Kläppi och våra produkter?! Boka en hemförsäljning redan idag!

HEMFÖRSÄLJNING

Här kan du anmäla ditt intresse för att vara värdinna för en hemförsäljning av Kläppis egna sortiment. En av Kläppis säljare kommer på besök och presenterar produkterna och du och dina vänner får möjlighet att i lugn och ro känna på kvalitén och ställa frågor.

Du kan välja att ha visningen i ditt hem, eller på en annan lämplig plats som i tex. en föreningslokal, byastuga, på barnens fritids,  jobbet etc. Som värdinna ansvarar du för att bjuda in dina vänner och informerar dem om tid och plats. Vi ser gärna att ni är minst 6 personer på visningen.

BESTÄLLNING

Kläppis säljare tar upp beställningar på plats. Varorna skickas sedan direkt hem till dina gäster och betalning sker mot  Klarna faktura. Du behöver alltså inte stå för utdelning av produkterna.

VÄRDINNEGÅVA

Som värdinna får du 100kr i startrabatt + 10%  på resten av bestälningen.

TILLGÄNGLIGT I NORRBOTTEN

Hemförsäljning är just nu främst tillgängligt i Kiruna, Gällivare, Luleå och Piteå med omnejd. Bor ni någon annanstans i Norrbotten så tveka inte att kontakta oss så löser vi kanske det. Vi kan för tillfället inte erbjuda hemförsäljning utanför Norrbotten.

Intresseanmälan hemförsäljning

E-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Ort

Kommentarer