Leveransvillkor - kläppi.

Leveransvillkor

När du handlar hos oss betalar du viktbaserad frakt enligt överenskommelse. Vi levererar alla produkter inom Sverige i samarbete med Postnord och Bussgods. 

Speditorer

Leveranstiden är normalt ca 7-14 arbetsdagar, beroende på om produkten finns på lager eller om den beställs på begäran direkt från leverantörens lager. Vi gör alltid allt vad vi kan för att hålla den uppskattade leveranstiden, för att du ska få hem dina produkter så snabbt som möjligt. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Tänk på att du som kund alltid ska kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av produkterna.

Leveransbekräftelse

När vi har tagit emot din order får du en orderbekräftelse av oss via e-post. Du får även en ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse i samband med att produkten/produkterna lämnar vårt lager.

Transportskador

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post eller telefon. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.
För att ärendet ska kunna handläggas på snabbast möjliga sätt ber vi dig att behålla produktens emballage så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

Återförsäljare

För återförsäljare gäller särskilda leveransvillkor och priser. Kontakta oss för mer information om du vill beställa som återförsäljare

Andra länder

Vi har i dagsläget inte möjlighet att skicka varor till andra länder än Sverige.