Nyheter - kläppi.

Ekologiska barnkläder online

Vi på Kläppi brinner för ekologiska produkter med snygg design. Här berättar vi mer om våra ekologiska barnkläder som vi säljer online och hos utvalda återförsäljare.

Ny kollektion Lappländska eko-barnkläder

I nya kollektionen har detaljer varit viktiga för att ge våra kläder det lilla extra med design inspirerad av Lapplands natur. Lika mycket vikt läggs vid funktionen som utseendet. Ärmar och benslut har vikbara muddar för att göra plaggen flexibla i storlek. Detaljer såsom tvättanvisningar direkt påplaggen istället för skavande tvättlappar. Tryckknappar och sömmar i kontrasterande färger bidrar till en intressant design. Kläderna har stilrena mönster som inspireras av Nilivaaras urskogar med naturnära färger.

Nu upp till storlek 128

Nu utökar vi sortimentet med T-shirts upp till stl. 128. Vi kommer framöver att ta in ännu fler produkter som passar barn upp till ca 7års ålder, så håll utkik. :)

Kläppi presenterar Norllandspodden

Vi kan stolt meddela att Kläppi presenterar det sjunde avsnittet av Norrlandspodden. Gå in och lyssna på Po Tidholm och Sofia Mirjamsdotter som tar upp intressanta ämnen med fokus på vårt fina Norrland. Perfekt sysselsättning en regnig höstdag.

Ny webshop

klappi.se har uppdaterats för att möte er kunders behov. Nu är webshopen responsiv och går att besöka både med mobil och surfplatta mycket smidigare än tidigare. Kassan är förenklad och sidan är påfylld med fakta och information om produkter, leverantörer, återförsäljare och mycket annat. Vi på Kläppi hoppas att du som besökare ska känna dig välkommen här i vår värld.

Ny logga

Kläppi har fått ett nytt ansikte utåt. Den nya loggan är den lilla busiga hermelinen Kläppi. Kläppi betyder "unge" på meänkieli och det är precis vad hermelinen kan beskrivas som. Den är nyfiken, busig och påhittig.. en riktig unge.

Underbara barn 2015

Den 9-11 oktober deltar Kläppi på sveriges största barnmässa- Underbara barn. Vi har med oss den senaste kollektionen till mässpriser och utgående produkter till vrakpriser.